چگونه در ده مرحله یک جشن دورهمی دبیرستانی را برنامه ریزی کنیم

چگونه در ده مرحله یک جشن دورهمی دبیرستانی را برنامه ریزی کنیم

224
۷ ماه پیش
0

جشن دورهمی دبیرستانی می تواند به خاطره ای جذاب و به یاد ماندنی تبدیل گردد، اما نکته مهم برای برگزاری یک دورهمی خاطره انگیز و ایده آل، داشتن برنامه ریزی دقیق و اصولی قبل از اجرای آن است، به طوری که با مشخص شدن برنامه ها، هیچ کاری از قلم نمی افتد و جشن طبق برنامه و منظم اجرا خواهد شد.
در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد تا در ده مرحله بهترین برنامه ریزی را برای یک دورهمی داشته باشید، پس با ما همراه باشید.

هدف دورهمی 

در ابتدا می بایست بر اساس هدفی که جشن و دورهمی برگزار می گردد، برنامه های آن را  مشخص نمود، برای مثال ممکن است برای فارغ التحصیلی و یا جشن پایان سال، تصمیم به برگزاری یک جشن دورهمی دبیرستانی را گرفته باشید، فضا و برنامه های خود را بر اساس رده سنی مهمانان در نظر بگیرید.

انتخاب محل بر گزاری دورهمی

در گام دوم بر اساس تعداد مهمانان می بایست مکانی برای جشن تدارک ببینید، شما می توانید سالنی با فضای مناسب را در نظر بگیرید، توجه داشته باشید که سالن می بایست متناسب با نوع جشن و میزان هزینه ای باشد که برای آن در نظر گرفته اید، پس با قطعی کردن تاریخ دورهمی تان، سالن را رزرو نمایید.

دسترسی آسان

در انتخاب سالن و مکان دورهمی، دقت داشته باشید که فضایی را در نظر بگیرید که دسترسی مهمانان به آن آسان باشد و بتوانند به راحتی آدرس آن را پیدا کنند، علاوه بر آن در انتخاب زمان این برنامه نیز دقت داشته باشید تا همه بتوانند در آن شرکت داشته باشند.

دعوت مهمانان

تصمیم بگیرید به چه روشی مهمانان خود را دعوت می کنید، می توانید یک کارت دعوت برای این منظور طراحی نمایید و یا از کارت های آماده تهیه نمایید، یا ممکن است تصمیم داشته باشید از طریق تماس و یا ارسال پیام مهمانان را به این مجلس دعوت نمایید، پس متن زیبا و مناسبی را برای این منظور آماده کنید.

دکور و تزئینات

در نظر گرفتن دکور و تزئینات مناسب نیز از دیگر مواردی است که می بایست برای آن برنامه ریزی کنید، شرکت تشریفات مجالس و جشن ها می توانند شما را در این زمینه همراهی کنند و خدمات ارزشمندی را ارائه دهند تا دکوری متناسب با برنامه ها و مناسبت جشن تدارک ببینید.

برنامه های شاد

برنامه های شاد می تواند یکی از مهمترین موارد در افزایش کیفیت جشن باشد، در انتخاب برنامه ها می بایست به گروه سنی افراد توجه داشته باشید و بر اساس آن برنامه هایی جذاب را تدارک ببینید، مسابقات و بازی های گروهی می تواند هیجان جشن شما را بیشتر کند، علاوه بر آن ممکن است مهمانان به شعرخوانی نیز علاقه داشته باشند از این رو در این زمینه خلاقیت داشته باشید و خود را محدود به برنامه های خاص نکنید.

موسیقی

از موسیقی غافل نشوید، بیشتر بچه ها به موسیقی علاقه دارند، موسیقی را متناسب با علایق نوجوانان در نظر بگیرید تا از این طریق بتوانند به خوبی با آن ارتباط برقرار کنند.

پذیرایی

بدون شک بخش مهمی از هر دورهمی و از جمله جشن دورهمی دبیرستانی تدارک پذیرایی مناسب می باشد، توصیه می کنیم ضمن مدیریت هزینه ها، مناسب ترین پذیرایی را برای مهمانان در نظر بگیرید.

هدایا

با تهیه هدایای زیبا و به یادماندی برای مهمانان، می توانید این دورهمی را به یاد ماندی تر بسازید، توجه داشته باشید لازم نیست هدایای گران قیمتی را تهیه کنید، بلکه با توجه به روحیات و سلایق نوجوانان، سعی کنید هدیه ای مناسب تهیه کنید.

ثبت خاطرات

خاطرات این دورهمی را ثبت کنید، می توانید با عکاسی لحظات به یادماندنی این جشن را ثبت نمایید تا در آینده نیز بتوانید آن را مرور کنید.

مدیریت هزینه ها

با در نظر گرفتن میزان هزینه در نظر گرفته برای این مراسم، سعی کنید بهترین امکانات را متناسب با آن انتخاب نمایید، برنامه ریزی و مدیریت دقیق هزینه ها می تواند سبب برطرف شدن دغدغه ها و نگرانی ها در این زمینه گردد.
با مدیریت و برنامه ریزی این ده گام می توانید یک جشن دورهمی دبیرستانی را به خوبی برنامه ریزی کنید و با مشخص نمودن تک تک برنامه ها، دورهمی ای خاطره انگیز و شاد را برای بچه ها فراهم کنید.
 

نظر خود را بنویسید...